Tränaren tackar nej till att fortsätta uppdraget

 Tränaren tackar nej till att fortsätta uppdraget

Det blir ingen fortsättning på tränarbänken i Tyringe för Magnus Rahm.

Tisdagen var enligt gällande kontrakt sista dagen för att lämna besked om fortsättningen för 38-åringen som den gångna säsongen var så väl huvudtränare som sportchef i föreningen. Han valde då att tacka nej till att fortsätta träna laget.

”Klubbledningen jobbar nu efter andra alternativ och hoppas snart kunna presentera en ny huvudtränare. En glädjande nyhet är att förra säsongens assisterande tränare Andre Reimer är klar för en fortsättning i klubben”, skriver Tyringe på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *