Två backar och en forward förlänger

 Två backar och en forward förlänger

Ytterligare tre spelare har valt att skriva på för en fortsatt satsning i HC Dalen.

Den här gången rör det sig om backarna Viktor Näslund och Axel Havskog samt forwarden Tom Jankovic.

– Det är glädjande att vi förlängt med dessa tre killar som är från bygden. Viktor är en ledare på isen och utanför är i sina bästa stunder redo för spel i högre divisioner. Axel har haft en jobbig säsong med sviterna av sin hjärnskakning men vi hoppas han återställd. Vi vet vad han kan och skall bli roligt att följa honom nästa säsong. Tom har vuxit in i seniorhockeyn och gjort bra ifrån sig. Med en bra sommarträning och ett år äldre så kommer han att bli viktig för oss, säger tränaren Per Gustafsson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *