#62 Så slutar kvalserien

 #62 Så slutar kvalserien

Det är äntligen dags för kvalserien och i veckans avsnitt tippar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund utgången av det raffinerade dramat.

Vi diskuterar de olika lagens fördelar och nackdelar, konstaterar att det är de bästa lagen som tagit sig till kvalserien, lyfter fram den fenomenala målvaktsuppställningen och njuter av hur många potentiella ”släkten är värst”-historier det finns i årets upplaga av kvalet.

Dessutom funderingar kring hur Huddinge och Troja kommer tackla varandra efter de hårda dusterna i Hockeyettan-finalen och en fundering kring varför det alltid är så att de allsvenska lagen möts i kvalseriepremiären.

Men det blir givetvis även en hel del annat, som diskussion om hur Hudiksvall egentligen styrs efter den märkliga sparkningen av tränaren Lars ”Lillis” Lövblom, funderingar kring den uppmärksammade situationen med ”sista sekunden”-målet mellan Troja och Mariestad i playoff 3. Borde domaren ha bytts ut? Borde det införas målkameror i Hockeyettan? Var highlights-klippet utan ljud en raffinerad psykning? Frågorna är många.

Detta och mycket annat i ett avsnitt som ni hör via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *