Nästa målvaktsexport till Hockeyallsvenskan

 Nästa målvaktsexport till Hockeyallsvenskan

De senaste åren har ett flertal målvakter exporterats från Hockeyettan vidare till Hockeyallsvenskan och så fortsätter det.

Nästa keeper att ta ett kliv uppåt i seriesystemet är Hanhals Andreas Ljunggren som gjort klart med Tingsryd. Där kommer han kampera ihop med supersuccén Niklas Rubin som tog klivet från Varberg för ungefär ett år sedan.

– Det är en målvakt vi har haft koll på sedan en tid tillbaka och som vår målvaktstränare Mikael Sandberg har bra koll på. Vi tror och hoppas att han ska kunna få en utveckling liknande den Niklas Rubin har visat upp under året, säger Tingsryds klubbchef Tomas Bergstrand på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *