Sportchefen klar för en fortsättning

 Sportchefen klar för en fortsättning

Vimmerby har gjort klart med kontinuitet i organisationen, sportchefen Daniel Stolt har skrivit på ett nytt avtal.

På torsdag går Vimmerby in i playoff 1 borta mot Skövde, men redan nu har arbetet med kommande säsongs upplaga av truppen naturligtvis påbörjats och spindeln i nätet kommer fortsatt att vara Daniel Stolt som de två senaste säsongerna fungerat som sportchef i klubben. 32-åringen har gjort klart för en fortsättning på posten.

– Det känns riktigt bra. Föreningen har mycket spännande på gång, och har inlett ett arbete med att förtydliga en målbild, och det känns oerhört intressant att få vara med på den resan. Tanken är att vi ska kunna presentera en genomarbetad och tydlig målsättning för framtiden vid årsmötet, säger han i ett pressmeddelande.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *