Spetsbacken tvingas lämna laget

 Spetsbacken tvingas lämna laget

Hudiksvall tappar en väldigt viktig spelare inför avslutningen av Allettan. Backen Lars Lundin lämnar laget.

Den spelskicklige försvararen har ett jobb i Stockholm och nu kräver arbetsgivaren att han ska komma tillbaka, vilket gör att han tvingas lämna Hudiksvall.

– Vi har tillsammans försökt hitta olika lösningar med Lasse och arbetsgivaren för att han skall vara kvar säsongen ut. Men det gick inte fullt ut tyvärr. I HockeyEttan har de flesta jobb på sidan om så jag förstår hans beslut, säger sportchefen Torbjörn Klaar på klubbens hemsida.

Lundin spelar sina sista matcher med laget i helgen innan han återvänder till jobbet i huvudstaden.

– Ett mycket svårt beslut att ta som jag har funderat länge på. Men jag har ingen utbildning och måste tänka på min framtid och när jag nu fick denna möjlighet att växa in i företaget kunde jag helt enkelt inte tacka nej. Jättetråkigt nu när vi även går in i slutspurten inför Playoff. Jag har trivts mycket bra i Hudiksvall och vill tacka alla för min tid här, kommenterar han på hemsidan.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *