Nytt kontrakt för nyckelforward

 Nytt kontrakt för nyckelforward

Även Skövde har börjat se om sitt hus inför kommande säsonger.

Tidigare har flera backar förlängt sina avtal med klubben, nu står det klart att även forwarden Alexander Henriksson som fått lite av ett genombrott den här säsongen blir kvar. Han har skrivit på ett nytt tvåårs-avtal.

”Alexander har under sitt andra seniorår i SIK fått en fin utveckling och han har växt ut till en nyckelspelare i främst det offensiva spelet där han gjort flera viktiga och direkt matchavgörande mål. Han har också en aggressiv spelstil och söker gärna den kortaste vägen in på mål vilket är en bra egenskap för en forward i dagens hockey”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *