#55 Uppseendeväckande däng på hemmaplan

 #55 Uppseendeväckande däng på hemmaplan

Vad händer när en målvakt blir petad, när en ny keeper kommer in eller när andremålvakten tar över förstaspaden? I veckans avsnitt tar vi hjälp av den rutinerade burväktaren Dennis Karlsson för att få en djupare insikt i hur målvakter tänker. Han hinner dessutom berätta om tillvaron på den norska hockeyns bakgård och att vara rädd för Mats Lusth.

I övrigt snackar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund givetvis om den heta seriefinalen mellan Troja/Ljungby och Kristianstad. Har Troja blivit ett spöke för skåningarna efter tredje raka och vad var egentligen psykologin bakom att plötsligt ställa Robin Johansson?

Vi diskuterar den senaste tidens tränarsparkningar, ställer den rimliga frågan huruvida det är rätt eller fel att sparka tränaren och kan inte heller låta bli att spekulera i vilka fler som kan tänkas hänga löst.

Dessutom imponeras vi av Hanhals, funderar över hur mycket Tomas Kempes stenhårda försäsongsträning har med Skövdes framgångar att göra, lyfter fram Lindlövens märkliga facit mot söderlag, diskuterar varför Tranås inte imponerar och en väldig massa annat synnerligen viktigt.

En dryg timme skönt tugg hör ni via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *