#49 Sambalen i Mats Lusths gourmetkok

 #49 Sambalen i Mats Lusths gourmetkok

I veckans avsnitt snackar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund med anledning av Åker/Strängnäs-målvakten Sebastian De Massas kollaps om sjukvårdspersonal vid matcherna och beslutet att avbryta matchen mot Mariestad. Blickar djupt in i de pågående streckstriderna och förfasas över hur petiga bedömningarna inom hockeyn kommit att bli.

Dessutom stort fokus på seriefinalen i söder mellan Troja och Kristianstad och den tuffa topplagsrivalitet som ännu inte riktigt infunnit sig. Vilket leder vidare till en farhåga inför den stundande Hockeyettan-finalen.

Vi diskuterar naturligtvis också viktiga övergångar i Hockeyettan, Johan Berges comeback i Brunflo, teasern om NHL-spelare till den lilla klubben och tittar närmare på det gourmetbygge som håller på att växa fram i Kristianstad.

Dessutom ämnen som kryddor, frysdiskar och fisk som kanske mynnar ut i lite väl mycket göteborgskt vitsande.

Detta bland väldigt mycket mer i ett fullmatat avsnitt som ni hör via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *