#46 Varberg, våld och vansinne

 #46 Varberg, våld och vansinne

Varberg har dragit sig ur Hockeyettan med omedelbar verkan. Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund vrider och vänder på orsakerna, på konsekvenserna och på en problematik som blir ofantligt stor och drar ett löjets skimmer över hela ligan. Vad händer till exempel med kommande kval, kommer rent av fortsättningsseriens femte lag att tvingas kvala? Hur kan det ens hända att ett lag inte klarar att slutföra säsongen?

Dessutom Tyringe-supporterns öppna brev efter det heta derbyt mot Kristianstad och sorgliga individer som tycks anse att maskering, våld och Hockeyettan hör ihop. Ett grepp på den senaste tidens intensiva diskussion om trashtalk och reflektioner över en supernolla och en högst annorlunda skada. Bland en hel del annat.

Lyssna via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *