#45 Ställ inte så jävla dumma frågor

 #45 Ställ inte så jävla dumma frågor

Hur mycket jobbar egentligen spelarna i Kristianstad? Hur säkert sitter Jeff Hällegard i Vimmerby? Hur rimligt är det att ens tänka på Mikko Luoma som ett alternativ i Hockeyettan? Vad hände egentligen med istiden för KRIFs italienske landslagsman? Är sju matcher en rimlig avstängning?

Det är bara några av frågeställningarna i veckans fullmatade podd där Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund dessutom hinner med att rasa över tränare som ger lika usla svar som de tycker att frågorna är dumma.

Lyssna via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *