#44 Joakim Englund

 #44 Joakim Englund

”Jag säger nästan aldrig något elakt till motståndarna”

Han tycks ha en osviklig förmåga att reta upp så väl sina motståndare som deras fans. I Mjörnbergs Trashtalk berättar trashtalkets okrönte konung Joakim Englund om vad det egentligen är han säger på isen.

Vi snackar också om att ha självinsikt och att vara en ganska begränsad back, de uppseendeväckande rutiner han hela tiden har för sig på isen och när han fick skäll av den egna tränaren för att utföra dem.

Vi tar upp Västerviks fantastiska resa från division två till Hockeyallsvenskan, konstaterar att de inte gillar skämt om ekonomi i Tingsryd och pratar om vad som egentligen hände när han la sin populära blogg på is.

Dessutom snack om det avkopplande med att jobba på matchdagar, att besegra det Modo han höll på som ung och motståndarna han byggt upp en hatkärlek till. För att inte tala om den till synes tröstlösa kampen att få Troja-backen Daniel ”Trucken” Karlsson att öppna munnen.

Detta bland väldigt mycket annat i ett snack som ni kan höra via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *