#41 Förnämliga namn som förpliktigar

 #41 Förnämliga namn som förpliktigar

Dags för en ny podd där Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund lyfter fram snackisarna, analyserna och de heta ämnena från Hockeyettan.

I veckans avsnitt imponeras vi av Helsingborgs framfart i söderserien, som inte är helt olik IK Panterns. Vi diskuterar Trojas ojämna framtoning och försöker svara på frågan om Piteå är ett lag som spelar fult och ovårdat.

Vi riktar blicken mot Huddinges imponerande laguppställning där ett frågetecken har blivit ett utropstecken på målvaktssidan, Köpings schizofrena skillnad på hemma och bortaplan och en hel del annat mustigt.

Dessutom höjer vi inte bara ett utan två ögonbryn över det faktum att flera domare i Hockeyettan tagits ut till att döma samma lag många matcher i följd och diskuterar kring de situationer och den spekulation som ofrånkomligt kan komma ur dessa märkliga domaruttagningar.

Bland en hel del annat i en podd som ni kan höra via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *