#29 Ett affischnamn för hela Hockeyettan

 #29 Ett affischnamn för hela Hockeyettan

Tiden då klubbarna går på is närmar sig och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund resonerar kring varför träningscuper är så mycket bättre än vanliga träningsmatcher samt diskuterar varför det är bra att möta allsvenskt motstånd på försäsongen.

Vi reflekterar över att 13 klubbar från Hockeyettan letade sig in på topp 250 över Europas bästa klubbar och konstaterar att framförallt Allettan står sig stark, men funderar samtidigt kring huruvida ligan blir svagare till kommande säsong och vad det i så fall beror på.

Det blir snack om att synen på nordamerikanska värvningar tycks ha förändrats och vi passar samtidigt på att prata om importspelare som faktiskt färgat Hockeyettan och placerat sig högt i poängligorna genom åren.

Givetvis också en hel del silly-tugg. Vi snackar om de viktigaste värvningarna i Hockeyettan sedan senast (vem är ett potentiellt affischnamn?), ställer oss frågan, var står Skövde egentligen? Undrar om Jonathan Tholander filar på en hämnd mot nye lagkamraten Nils Bergström, lyfter fram en topp fem i den östra serien och resonerar kring om det kan vara dags för Visby att ta sig till en kvalserie.

Detta bland väldigt mycket annat i en dryg timme som ni hör via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *