#11 Alexander ”Flash” Lindqvist Hansen

 #11 Alexander ”Flash” Lindqvist Hansen

”Jag har fått för mycket smällar i huvudet för att förstå att det gör ont”

Han har spelat i SHL och allsvenskan, men för tillfället är Alexander Lindqvist Hansen, som ni förmodligen känner betydligt mer väl under smeknamnet ”Flash”, i Hockeyettan med Troja/Ljungby för att utvecklas och bli bättre.

I Mjörnbergs Trashtalk berättar han om sin energiska spelstil och allt vad den nu innebär och för med sig. Det blir ett samtal om slagsmål, om att köra över sina goda vänner och om exakt hur roligt det är att förstöra för andra.

Men forwarden med det välsmorda munlädret berättar också om hjälpen han fått av Viasat-profilen Erik Granqvist, om exakt hur löjligt det är att slå med klubban mot plexiglaset och hur olämpligt det är att twittra om äcklig mat.

Vi snackar om känslan att gå upp och åka ur Sveriges högsta serie med moderklubben Rögle och om hur det är att bli verbalt attackerad på grund av sin hudfärg.

Detta bland mycket annat i ett samtal som spänner från skoj till allvar och med en väldig massa nyanser däremellan. Trevlig lyssning.

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *