#8 Erik Planeby

 #8 Erik Planeby

”Ett lag blir inte så jävla mycket bättre av att Conny Strömberg spelar en månad”

Trots att han aldrig vunnit någon poängliga, varit någon särskilt flashig spelare eller ens gränsat till att vara någon buse är Erik Planeby en herre som alla som följer Hockeyettan känner till. I Mjörnbergs Trashtalk reder vi ut varför han egentligen kommit att bli Kumla-spelaren på allas läppar.

Planeby passar dessutom på att förklara varför det var ett bra drag av Arboga att inte förlänga med rutinerade Fredrik Orrsten och berättar om de avtryck den ständige stjärnan Conny Strömberg gjorde när han sommartränade med Kumla inför den här säsongen.

Vi talar också om att inte få chansen i Örebros a-trupp trots bra spel i juniorlaget, om en förhoppning om allsvenskt spel som allt mer försvunnit i fjärran och om derbyrivaliteter som gör Hockeyettan-vardagen lite roligare.

Dessutom pratar vi naturligtvis om forwardens karriär som humoristisk bloggare och snubblar in i ett samtal om en annan spelarbloggare, Västerviks ständigt trashtalkande lagkapten Joakim Englund.

För att inte glömma bort den viktiga frågan, är Planeby polare med alla?

Detta bland väldigt mycket annat i en dryg fullmatad timme. Trevlig lyssning.

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *