#2 Filip Thörnqvist

 #2 Filip Thörnqvist

”Får man någon ur balans som man märker kanske tar en dum tvåa eller en dum fight eller blir lite rädd på isen då är det skönt”

I våras skrev han på för sin nionde och tionde säsong i Mariestad och har intagit en viktig roll i föreningen. När kulturbäraren Filip Thörnqvist, 26, gästar Mjörnbergs Trashtalk berättar han om hur det inte alls är några konstigheter att vara en omhändertagande mysfarbror och trashtalkande gris i en och samma person. Han berättar om hur äldre lagkamrater en gång i tiden tog ner honom på jorden och funderar kring varför alla hans yngre lagkamrater (och Jonas Pontusson) älskar Paradise Hotel.

Dessutom berättar han om de bakåtsträvande lagkamraterna som plötsligt skaffade snapchat, avslöjar varför det ibland är lämpligare att skicka iväg sambon att handla och bemöter det hånfulla smeknamnet ”Godis” han kommit att få dras med.

Som om det inte vore nog berättar forwarden om klausulen i sitt kontrakt, om att spela hockey med Karlskoga-mentalitet och bjuder på en hyllning av den stora lokalrivalen Skövde.

Bland extremt mycket annat matnyttigt. Trevlig lyssning.

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *