Spetsforwarden lämnar – klar för spel i Hockeyallsvenskan

 Spetsforwarden lämnar – klar för spel i Hockeyallsvenskan

 

Efter att ha slagit igenom som Hockeyettan-spets ifjol skrev forwarden på för en fortsättning inför kommande säsong, men nu sår det klart att han bryter sitt kontrakt.

Forwarden Hugo Frylén lämnar Mörrum för att istället hoppa på en chans i Hockeyallsvenskan.

– Det är naturligtvis tråkigt för oss att vi tappar ”Frylle” så här långt in i planeringen inför nästa säsong, men samtidigt är det roligt att vi kan leverera spelare uppåt i seriesystemet. Det är precis så vi vill jobba inom Mörrum Hockey. Vi vill ta hit unga talanger och utveckla dem hos oss, för att sedan kunna skicka dem vidare till exempelvis Hockeyallsvenskan. Det skickar väldigt positiva signaler om Goiset, säger Mathias Lönqvist från klubbens sportgrupp på Mörrumks hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare