Patreon #218 Licenskaoset

 Patreon #218 Licenskaoset

 

Det är dags för ett nytt fullängdsavsnitt exklusivt för alla som stöttar oss via Patreon och nu finns avsnittet ”Patreon #218 Licenskaoset” ute.

I dagens avsnitt snackar vi om Nicklas Lidström-ettan, spelaren som plockas till Hockeyallsvenskan för tidigt, lagen som nekas elitlicens, de som bara tutat och kört, kaptenens ilska, en föraning för Västervik, tjockt med stora klubbar i division 2, organisatoriska brister, klubbarnas möjlighet att lyckas med överklagan, Grästorps ja tack, tondöva förbundet, märkliga missen i slutspelsförslaget och en hel del annat.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare