Lagbygget 24/25: Lindlöven

 Lagbygget 24/25: Lindlöven

 

Det är dags för nästa del i vår serie ”Lagbygget 24/25” och idag riktar vi fullt fokus mot Lindlöven.

Vi funderar över vad det egentligen kommer betyda att det blir ett tränarskifte efter fem år med Jonas Dufåker, kontinuiteten i truppen, de tunga spelartappen, de skickliga doldisarna och en hel del annat.

Sportchefen Tomas Östlund gästar och berättar om klubbens topplagsambitioner, bränslet i att vara underdog, konkurrensen om succémålvakten, listan med namn han alltid ringer, att svälja prestigen, den öppna dörren för en ”extremt underskattad” back och mycket mer.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare