Nytt kontrakt för egna produkten

 Nytt kontrakt för egna produkten

 

Säsongen som gick fick backen vara med och känna på hetluften i moderklubbens a-trupp. Kommande höst får han förnyat förtroende i Hockeyettan.

Mörrum har förlängt kontraktet med försvararen Emil Andersson.

– Emil är en ung, utvecklingsbar spelare, som förra sommaren verkligen visade att han vill vara med och slåss om en plats i A-laget. Vi hoppas att Emil kan visa samma härliga inställning även i år. Tyvärr fick han delar av förra säsongen förstörd på grund av sjukdom, men nu tror vi att han ska kunna ta nästa steg i sin karriär och etablera sig på den här nivån. Att Emil är en äkta Mörrumskille gör det hela ännu roligare, säger Mathias Lönqvist från klubbens sportgrupp på Mörrums hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare