Övergången slutligen bekräftad – rutinerade pjäsen lämnar

 Övergången slutligen bekräftad – rutinerade pjäsen lämnar

 

Hans namn har dinglats som supporterspelare under våren och slutligen har fansen skramlat ihop tillräckligt mycket pengar för att värvningen ska kunna presenteras officiellt.

Den rutinerade anfallaren Albin Ivarsson-Hamberg lämnar Nyköping och är klar för spel med Vita Hästen i division 2 kommande säsong.

– Albin Ivarsson-Hamberg är precis den typ av spelare vi letat efter som årets supporterspelare. Albin kommer från en bra säsong i Nyköping i HockeyEttan där han gjorde en poäng per match i snitt. 2017/2018 spelade han med oss i Vita Hästen och gjorde då 13 matcher i HockeyAllsvenskan. En lojal och bra tränad kille med sina styrkor i det offensiva spelet. Otroligt stark och skicklig med pucken där han både kan avsluta på egen hand och sätta upp medspelare. Det ska bli kul att återse honom i Vita Hästen-dressen, säger sportchefen Jesper Samuelsson på Vita Hästens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare