#320 Västerviks trupp i Hockeyallsvenskan?

 #320 Västerviks trupp i Hockeyallsvenskan?

 

Det har blivit dags för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att leverera säsongens sista avsnitt i den här poddfeeden.

Vi snackar om att Djurgården värvar från Hockeyettan, Tingsryds allsvenska plats till förfogande, följdeffekterna av alla ”nej tack”, hur Västerviks trupp skulle färga i Hockeyallsvenskan, det verklighetsfrånvända förbundet, om hockeyn går bandyns öde till mötes, vad som är haken med stjärnvärvningen, näste man med potential att blomma ut i Halmstad, Hanviken som kvalserieutmanare, det nordamerikanska temat i Kalix, tränaren som studsboll, KRIFs halvryss och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kan från och med fredag förmiddag ta del av ett nytt avsnitt i vår serie ”Lagbygget 24/25” där vi riktar fokus mot Forshaga. Vi diskuterar truppens påtagliga bredd, de olika lagdelarna, klubbens hierarkiska plats i ligan och spetsforwardens position på marknaden. Tränaren Thomas Engman gästar och berättar om synen på truppsammansättningen, att hantera stora karaktärer, att spela på hemmaplan i Frölundaborg, lagets uppsatta mål och en hel del annat.

Under sommaren fortsätter vi podda med vanliga avsnitt, ”Lagbygget 24/25”, sommargäster och annat via vår Patreon-kanal.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare