#319 Så rankar vi de nya serierna

 #319 Så rankar vi de nya serierna

 

Tillslut bekräftades både serieupplägg och serieindelning inför säsongen 24/25 och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund riktar fullt fokus mot detta i veckans avsnitt.

Vi snackar om den mytomspunna enkäten till klubbarna, serieupplägget så som det blev, frågan om alla serier är förlorare, risken för ett jäkla rabalder, vinstlotterna för Borås och Bäcken, hålet i Mariestads plånbok, hypersupermegadunderfavoriter, en dark horse, lagen som kommer få det riktigt jobbigt, seriernas slagstyrka mot varandra och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kan från och med fredag ta del av ett nytt avsnitt i vår serie ”Lagbygget 24/25” där vi riktar fokus mot Sundsvall. Vi diskuterar bland annat vad det betyder att Alexander Steen lämnat klubben, hur de sista positionerna i den nästan färdigbyggda truppen bör fyllas och för- och nackdelarna med kontinuitet. Sportchefen och tränaren Jonas Lindström gästar och berättar om viljan att sätta en prägel, att få klart truppen tidigt, vikten av att behålla hela förstakedjan och mycket mer.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare