#318 Lagbygget 24/25: Tranås

 #318 Lagbygget 24/25: Tranås

 

Med sommaren i antågande bjussar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund på ett avsnitt ur serien ”Lagbygget 24/25” i gratisfeeden.

Vi fokuserar i det här avsnittet på Tranås och funderar över de brutalt tunga spelartappen, hur alla poängmakare ska ersättas, nyförvärven, spelarna de borde värva, eventuella importspelare och en hel del annat.

Sportchefen Stefan Fransson gästar och berättar om hemligheten bakom fjolårssuccén, att tappa fem av sina sex bästa poängplockare, tanken med nyförvärven, vad han fortfarande jagar till sitt lagbygge, ett eventuellt samarbete med Vimmerby och mycket mer.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ännu ett nytt avsnitt av ”Lagbygget 24/25” där vi riktar fokus mot Piteå och snackar om livet efter Mikael Aaro, spelare klubben kan värva, en norrländsk prägel och en hel del annat. Gästar gör nye sportchefen Anton Wallsten som bland annat berättar om att vara spelande sportchef, möjligheten att locka tillbaka veteranstjärnorna, relationen till SHL-klubbarna och att verkligen ge unga spelare chansen.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare