#316 Skräcken för norra vårserien

 #316 Skräcken för norra vårserien

 

Sommaren är i antågande men Hockeyettan fortsätter vara stekhet och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund har att diskutera.

Vi snackar om nej tack till Hockeyettan, lånefamiljen, skräcken för den norra vårserien, Karlskronas utköp av John Henrion, att KRIF bryter kontraktet med kulturbäraren Andreas Nordfeldt, trotjänarflykten från Nyköping, märkliga kliv till division 2, Foppas favorit, Örnsköldsviks rutinerade stomme, kravställningen i Wings, en stabil centervärvning, ett småländskt åldershån, Alvestas backsida, Hudiksvalls backjakt, Bodens begravda stridsyxa och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kan från och med fredag avnjuta ett nytt avsnitt i vår serie ”Lagbygget 24/25” där vi riktar fokus mot nykomlingen Bäcken. Vi diskuterar bland annat ett eventuellt samarbete med Frölunda, vikten av en Göteborgsprägel på laget, hur viktigt det är att göra en stark förstasäsong och spelarna de borde värva. Med som gäst är sportchefen Hannes Eriksson som berättar om en förändrad syn på spelarrekrytering, siktet mot Hockeyallsvenskan, Göteborgsprägeln, strategin i lagbygget, hur många från avancemangstruppen som får följa med upp och en hel del annat.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare