#315 Spetsbackar och målvaktsval

 #315 Spetsbackar och målvaktsval

 

Lagbyggena fortsätter att rulla på i en rasande takt och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund har att diskutera.

Vi snackar om bortvalda försvarsgeneraler, laxburgare, KRIF-profilen som lägger av, Bäcken-profilen som ändrade sig, Visbys mäktiga backsida, The Lindbergs, flyttfågeln Stahre, Forshaga som dark horse, spetsiga återvändare, ett nytt målvaktspar, en stängd dörr till Troja, Brödernas storstädning och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kan från och med fredag avnjuta ett nytt avsnitt i vår serie ”Lagbygget 24/25” där vi riktar fokus mot nykomlingen Västervik. Vi analyserar bland annat vilken plats de forna allsvenskarna egentligen ska ha i näringskedjan, om de bygger ett Real-lag och spelarna de borde vara på jakt efter. Med som gäst är sportchefen Victor Öhman som berättar om målsättningen med säsongen, sina statement-värvningar, ekonomin, hur laget ska formeras och en hel del annat.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare