Backen redo för revansch efter skadekraschade säsongen

 Backen redo för revansch efter skadekraschade säsongen

 

Han betraktades som en spännande värvning inför den gångna säsongen, men spelade totalt bara 13 matcher på grund av skadeproblematik. Nu förlänger backen kontraktet för att ta revansch.

Det blir en säsong till i Lindlöven för försvararen Gustav Lindström.

– Skönt att Gustav är tillbaka och redo för spel igen. Som sagt drabbades han av en skada tidigt på säsongen som tog lång tid för återhämtning. Publiken har inte riktigt fått sett hans riktiga potential, så jag är övertygad om att han kommer göra skillnad i vinter. Gustav är en allround back som är stabil bakåt, och har bra offensiva kvalitéer som vi hoppas få se resultat av, säger sportchefen Tomas Östlund på Lindlövens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare