#314 Konstgräs och ismaskin till försäljning

 #314 Konstgräs och ismaskin till försäljning

 

Det fortsätter regna spännande Hockeyettan-nyheter för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att diskutera och analysera.

Vi snackar om Halmstads satsning mot Hockeyallsvenskan, serieindelningskaoset, en förbjuden övergång, frågetecken för karaktär, kaptenen som kan lämna, spelarrykten, Bodens tränarjakt, TAIF som värvar från TAIF, talangens oväntade klubbval, nyttiga förlängningar, en ismaskin till salu och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kan från och med i torsdags avnjuta ett nytt avsnitt i vår serie ”Lagbygget 24/25” där vi riktar fokus mot Karlskrona. Vi analyserar bland annat hur de bör bygga om truppen, vilka spelare de borde värva, stjärnan som borde köpas ut och om det var rätt eller fel att behålla tränaren. Med som gäst är nye sportchefen Hampus Melén som berättar om en förändrad lönestruktur, en ny kravbild, var han tittar efter spelare och tanken med veteranerna. Bland en hel del annat.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare