Ger chansen till 18-åring från juniorlaget

 Ger chansen till 18-åring från juniorlaget

 

Klubben har mer gjort sig känd som en förening som förädlar andras talanger än fostrar sina egna, men till kommande säsong lyfter man en spelare från den egna juniorverksamheten.

Den 18-årige forwarden Lukas Ytter skriver a-lagskontrakt med Lindlöven.

– Roligt att vi får lyfta upp en spelare från våra juniorled – och det är även fler som knackar på och är nära! Lukas är en explosiv spelare med ett bra spelsinne och en riktigt vasst skott! Han har öst in poäng i våra juniorlag och har verkligen förtjänat en plats i årets trupp. Ska bli sjukt kul att följa hans utveckling nu på seniornivå, säger sportchefen Tomas Östlund på Lindlövens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare