Lagbygget 24/25: Mörrum

 Lagbygget 24/25: Mörrum

 

Det är dags för nästa del i vår serie ”Lagbygget 24/25” och idag riktar vi fullt fokus mot Mörrum.

Vi funderar över var klubben egentligen står, Marcus Paulssons avsked, genombrottsspelarna, spelare de bör värva, rotationen mellan klubbarna i Blekinge, möjligheten att ta marknadsandelar från KRIF och en hel del annat.

Gästar gör Mathias Lönqvist från klubbens sportgrupp som bland annat berättar om ambitionerna att höja lagbygget, ekonomin, närheten till Tingsryd, hur man lyckats behålla genombrottsspelarna, jakten på en förstecenter och målsättningen med säsongen.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare