#313 Lagbygget 24/25: HC Dalen

 #313 Lagbygget 24/25: HC Dalen

 

Kristi himmelfärdsdagen till ära bjussar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund på ett avsnitt ur serien ”Lagbygget 24/25” i gratisfeeden.

Vi fokuserar i det här avsnittet på HC Dalen och funderar över anledningen till att laget kroknar, möjligheterna att värva Simon Önerud, vilka som ska göra poängen, ett troligt backgenomnbrott, frågetecknet på målvaktssidan, de täta kopplingarna till Pelle Gustafsson och HV71 och en hel del annat.

Sportchefen Oscar Josefsson gästar och berättar om spelarbudgeten, livet efter Oskar Blomgren, drömmen om stjärnan, klubbens ambitioner och mycket mer.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ännu ett nytt avsnitt av ”Lagbygget 24/25” där vi riktar fokus mot Mörrum och snackar om rotationen mellan Blekinge-klubbarna, Marcus Paulssons avsked, genombrottsmännen, spelarna de bör värva och en hel del annat. Gästar gör Mathias Lönqvist från klubbens sportgrupp som bland annat snackar om jakten på en förstecenter, målsättningen för kommande säsong och strategin i lagbygget.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare