Lagbygget 24/25: Hanviken

 Lagbygget 24/25: Hanviken

 

Det är dags för nästa del i vår serie ”Lagbygget 24/25” och idag riktar vi fullt fokus mot Hanviken.

Vi funderar över Hanviken som utvecklingsplattform, konkurrensen med Huddinge på södra sidan Stockholm, ögat för att värva stockholmare i amerikansk exil, bristen i lagbygget som måste åtgärdas, vilka spelare de borde värva och en hel del annat.

Den strategiske sportchefen Marcus Due-Boje gästar och berättar bland annat om de olika sportchefsrollerna i klubben, filosofin för att locka spelare, att bli den nya talangfabriken, hur de ska spetsa laget och de tighta kopplingarna till Djurgården.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare