#312 Det stora borr- och stämbandskaoset

 #312 Det stora borr- och stämbandskaoset

 

Havererade stämband och ilsket borrande hantverkare stoppar inte Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund från att snacka om det viktigaste från Hockeyettan.

Vi snackar om hockeymanager-scouting, tränarspecen i Lindlöven, Hanvikens värvningsbomb, Brödernas oväntade värvningar, Baby Brothers, en vass men skadebenägen forward, Halleluja Mörrum, stjärnan från Dalsland, en märklig importvärvning, ett stundande målvaktsgenombrott och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt avsnitt i vår serie ”Lagbygget 24/25” där vi den här gången riktar fokus mot Hanviken. Vi analyserar vad som gör klubben så speciell, vad som saknades i den gångna säsongens lagbygge och vilken väg de bör ta framåt i sitt truppbygge. Med som gäst är den strategiske sportchefen Marcus Due-Boje för att snacka om klubbens filosofi, spelarjakt och Djurgårdskopplingar. Bland en hel del annat.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare