#311 Skrota Allettan?

 #311 Skrota Allettan?

 

Säsongen är över och en ny har tagit vid, Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund har precis som vanligt väldigt mycket att prata om.

Vi snackar om lagen som står på tur att få frågan om Vännäs drar sig ur, sannolikheten att Skövde blir kvar i Hockeyettan, serieupplägget som återigen är uppe till diskussion, överskattade backbjässar, spetsback mot spetsback, speedkulor i klinch med spelidén, spelarflykten från Tranås, en statement-värvning, vassa målvaktsförstärkningar, en bantad spelarbudget, Halmstads liv efter Jacob Crespin, nytt jobb för en sparkad tränare och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under lördagen kunna avnjuta ett avsnitt där vi gör bokslut över säsongen och utifrån 17 olika kategorier hissar och dissar de spelare och klubbar som uppmärksammas bör efter säsongen 23/24. Detta under rubriken ”Säsongens…”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare