#310 Ett gaaaalet spännande draaaama

 #310 Ett gaaaalet spännande draaaama

 

En ynka omgång återstår av Hockeyettan-säsongen och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund har som vanligt en hel del att prata om.

Vi snackar om kvalseriens baksida, Hudiksvalls modiga coachning, Kristianstads nedvik, svagt målvaktsspel, hamburgarnas mjukglasspsyke, förutsättningarna inför upplösningen, ett nytt slutspelsupplägg, doldisen som blir huvudtränare, backens återkomst i Göteborg, succélagets starka förlängningar, stjärnans karriärval, trupprensningar i Boden och Karlskrona, stjärnan som shoppas till Hockeyallsvenskan och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under lördagen kunna avnjuta ett nytt  avsnitt i vår serie ”Lagbygget 24/25” där vi lägger Mariestad under luppen. Hur ska man bygga för att återta positionen som toppklubb, kan man ha för många trotjänare i organisationen och vilka spelare bör man plocka in? Vi analyserar det kommande truppbygget, föreningens dna och har med sportchefen Carl Johansson som gäst.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare