#309 Man kan inte försvara sig till Hockeyallsvenskan

 #309 Man kan inte försvara sig till Hockeyallsvenskan

 

Silly season har växlat upp och kvalserien har kommit drygt halvvägs, Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund har en hel del att prata om.

Vi snackar om heltäckande visir. påtaglig ekonomisk kris i KRIF och Skövde, Mariestads nya sportgrupp, poängsprutans flytt till Björklöven, en förbjuden övergång i Dalarna, tystnaden kring Borås, Huddinges storrensning, tjeckens återkomst, Nyköpings budgetlösning på tränarposten, ett värvningsfynd, det enda som talar emot Kristianstad, kritik mot ett målvaktsval och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under lördagen kunna avnjuta ett nytt  avsnitt i vår serie ”Lagbygget 24/25” där vi lägger Troja-Ljungby under luppen. Hur ska man betrakta säsongen som gick och hur bör klubben bygga sin trupp framåt? Vi analyserar situationen, spekulerar i lämpliga nyförvärv och har med sportchefen Jens Gustafsson som gäst.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare