#308 Kristianstadviruset

 #308 Kristianstadviruset

 

Torsdag har blivit fredag, men Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund knyter ihop veckan med ett nytt avsnitt.

Vi snackar om kampen om spelarna i norra Stockholm, en spännande tränarförlängning, om Mjölby börjat närma sig Linköping, indikationerna kring Visbys nysatsning, ryktet att agenterna är tveksamma till kittlande Skövde, de lovande backarna som lämnar Troja, relationen mellan Frölunda och Bäcken, Kristianstads Vimmerby-nolla, favoriterna som tagit kommandot, en popup-annons i Vimmerby-media, huruvida Halmstad matchats fel över säsongen, spelarnas ansvar att anpassa sig till domarnivån och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under lördagen kunna avnjuta ett nytt ”Fredags/LördagsTrashtalk” där vi blickar utanför landets gränser och reflekterar över ett bra gäng svenska spelare som spelat i europeiska ligor den gångna säsongen, men som kanske skulle kunna bli aktuella för spel i Hockeyettan kommande säsong. Detta under rubriken ”Utlandssvenskar som kan bli något för Hockeyettan?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare