Firar påsk med förlängda kontrakt

 Firar påsk med förlängda kontrakt

 

Under sluttampen av påsken kunde klubben läska sina supportrar med några förlängda spelarkontrakt.

Så väl forwarden Albin Olsson som backen Anton Wiklund kommer spela vidare i Forshaga nästa säsong.

”Albin kom till oss inför förra säsongen och visade att han vill vara med på denna nivå. En spelare som är användningsbar både som FW och center. Grym karaktär och grym person. Ger alltid allt för laget genom hårt arbete. Har sina styrkor i defensiven och gör ett fantastiskt jobb i boxplay. Anton Skridskostark back med ett riktigt bra skott. Kan användas i alla spelformer. Besitter ett fint spelsinne. En back som fortsätter utvecklas hos oss, ska bli spännande och se vart det tar vägen nästa år”, skriver Forshaga på sitt Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare