#307 Är det Vimmerby som går upp nu?

 #307 Är det Vimmerby som går upp nu?

 

Med kval- och semifinalspel i slutfasen har Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund en hel del att prata om.

Vi snackar om Skövdes oklara läge och knäpptystnad, Vita Hästen mot kvalet nästa vår, starka kval av Surahammar och Vännäs, att Segeltorp och Eskilstuna Linden åker ur, en avgörande kvalfinal, att bedriva division 2-verksamhet i Hockeyettan, Bäckens läskiga läge, hatten av för Lindlöven, laget som måste piskas, stjärnan tillbaka som joker, att Vimmerby slutligen når kvalserien, Trojas godkända säsong, bekväma storfavoriter, anmälningsilska, semifinalspelets märkligaste serie, Karlskronas oförmåga att knyta ihop det, Halmstads moral och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi gör exit-samtal om de degraderade Hockeyettan-gängen Eskilstuna Linden och Segeltorp. Där funderar vi kring varför det gick som det gick, hur framtiden ser ut och framförallt vilka av deras spelare som borde bli kvar i Hockeyettan, men hos andra klubbar nästa säsong.

På måndag drar vi dessutom igång en ny specialserie kallad ”Lagbygget 24/25” på Patreon. Där kommer vi under våren analysera klubbarnas trupper och lagbyggen samt låta sportcheferna berätta om sina tankar och strategier.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare