#306 Så resonerar de inför semifinalvalet

 #306 Så resonerar de inför semifinalvalet

 

Vid torsdag lunch väljer de högst rankade lagen sina motståndare inför semifinalspelet i Hockeyettan och med anledning av det blir dagens poddavsnitt en liten valspecial.

Som etta två och trea i valet väljer Kristianstad, Hudiksvall och Vimmerby och därför gästar Christoffer Malm (sportchef i KIK), Filip Algeman (tränare i Hudik) och Hampus Sylvegård (tränare i Vimmerby) för att berätta hur de utnyttjat sitt lilla uppehåll och förklara hur de har resonerat kring hur de ska välja inför semifinalen.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi naturligtvis riktar fullt fokus mot semifinalerna och analyserar vad som kommer bli nycklarna i de sex serierna samt hur de kommer att sluta.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare