Patreon #203 Femte avgörande

 Patreon #203 Femte avgörande

 

Måndag betyder fullängdsavsnitt exklusivt för alla som stöttar oss via Patreon och nu finns avsnittet ”Patreon #203 Femte avgörande” ute.

I dagens avsnitt snackar vi om en fallfärdig hall, viktig kvalstart för Hockeyettan-gängen, tränaren som ryktas till Hockeyallsvenskan, lagen som är semifinalklara, hur viktigt det faktiskt är att placera sig bra i Allettan, Trojas publikstöd, Borås fiasko, femte och avgörande kvartsfinaler, hur mycket Halmstad saknar Robin Dahse, om verkligheten har kommit ikapp succékeepern, cross-checking-backen tillbaka i i Karlskrona, en match för att undvika fiasko och en hel del annat.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare