#305 Serietidningsilska

 #305 Serietidningsilska

 

Att det är slutspelstider i Hockeyettan gör minst sagt att Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund har en del att prata om.

Vi snackar om Hudiksvalls optimala lösning på en icke-optimal situation, trotjänare som lägger av, en flytt som kanske signalerar en nedtrappad satsning, men fokuserar framförallt på slutspelet och de åtta kvartsfinalserierna. Där snackar vi om underskattning, spelglädje, stark mentalitet, en intressant målvaktsmatch, målvaktsmatchning, Fagervalls expresslok, arbetare som går i bräschen, att ge bort initiativet, en väntande avstängning, undermålig spelkvalitet, serietidningsilska, ett vrålgarv på uppvärmningen och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi riktar fokus mot kvalet till Hockeyettan som drar igång i helgen. Vi analyserar lagen och utgången samt gästas av Segeltorps färgstarke tränare Adam Rachidi och utmanaren Grästorps rutinerade boss Andreas Appelgren.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare