FredagsTrashtalk #11 – Här är streckdramatiken i vårserierna

 FredagsTrashtalk #11 – Här är streckdramatiken i vårserierna

 

Helgen hägrar och det är dags för ett nytt ”FredagsTrashtalk” för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”FredagsTrashtalk #11 – Här är streckdramatiken i vårserierna” ute.

I dagens avsnitt riktar vi fullt fokus mot vårserierna och den streckdramatiken som väntar till helgen. Det är tight så väl kring slutspelsstreck som i botten av tabellerna där flera lag slåss för att undvika negativt kval och slutomgången bjuder på flera direkt avgörande möten. Vi analyserar och diskuterar samtliga väntande streckstrider och lagen som är inblandade.

Gästar gör den rutinerade Surahammar-kaptenen Christofer Udd som bland annat berättar om varför han valde att göra comeback under säsongen, vad som inte har stämt för laget och känslorna inför de avgörande matcher som väntar.

Med är också Troja-Ljungbys kapten Carl-Johan Sjögren som berättar om processen att acceptera att vara ett vårsreielag, att möta sämre motstånd, utmaningen med att som storklubb spela vårserie, rollen som kapten en säsong när det lutat emot och att bli valda i slutspelet. Bland en hel del annat.

I ”Hockeystadens Halleluja” har Henrik Skoglund granskat Hockeyettan-klubbarnas juniorlag och hittat några ganska överraskande faktum.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare