#303 Galna Allettan norra

 #303 Galna Allettan norra

 

Spänningen i serierna är olidlig och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund levererar de mest påtagliga iakttagelserna.

Vi snackar om reaktionerna på det flyttade deadline-datumet, att HC Dalen ser ut att vara tvärslut, Karlskronas säsong som har vänt, Mariestads suspekta defensiv, uppstickarnas möjligheter att gå upp, underskattade Kristianstad, Hammers nya tränarkontrakt, superspännande Allettan norra, en kvalserie utan norrlag, favoriterna som missar seriesegern, vilka som kommer välja Troja, starka Lindlöven, giganternas kamp i slutomgångarna, framtida förväntningar på Vallentuna, risk för målvaktscirkus, Brödernas väg i ett slutspel och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi detaljstuderar streckstriderna i vårserierna och diskuterar och analyserar det drama som kommer uppstå kring strecken i både botten och toppen av tabellerna. Gästar gör Surahammars lagkapten Christofer Udd som gjort comeback under säsongen och nu står inför en direkt avgörande match för att undvika ett negativt kval och Troja-Ljungby-kaptenen Carl-Johan Sjögren som diskuterar lagets ovanliga väg via vårserien och vad som nu väntar ”storklubben” resten av säsongen. I ”Hockeystadens halleluja” granskar Henrik Skoglund ettanklubbarnas juniorverksamhet och hittar några överraskningar.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare