FredagsTrashtalk #10 – ”Jag skulle inte säga att vi skiljdes som bästa vänner direkt”

 FredagsTrashtalk #10 – ”Jag skulle inte säga att vi skiljdes som bästa vänner direkt”

 

Helgen hägrar och det är dags för ett nytt ”FredagsTrashtalk” för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”FredagsTrashtalk #10 – ”Jag skulle inte säga att vi skiljdes som bästa vänner direkt” ute.

Det har blivit en hel del snack om spetsspelare som på olika sätt lämnat sina Hockeyettan-lag för Hockeyallsvenskan den senaste tiden. I dagens avsnitt riktar vi fokus mot företeelsen ur både klubb- och spelarperspektiv.

Vimmerbys sportchef Pelle Johansson gästar och berättar om hur resonemanget gick i klubben när de valde att sälja supporterspelaren Oskar Lindgren till Tingsryd i Hockeyallsvenskan. Han resonerar också kring den allt tuffare tillvaron i Hockeyettan och det uttalade målet om att nå kvalserien.

Med är också målvakten Daniel Fahlström som för andra säsongen i rad valt att lämna Nyköping i deadlinetid för att ta chansen i Hockeyallsvenskan. Den här gången med Nybro Vikings. Han berättar om att komma till Nybro, det halvturbulenta uppbrottet från Nyköping och resonerar kring vilka lag som kommer ta sig till kvalserien.

Dessutom en ”Hockeystadens Halleluja”-lista där Henrik Skoglund riktar sitt strålkastarljus mot lagen som överträffat alla förväntningar.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare