Fredagsbonus – Behöver Hockeyallsvenskan Halmstad Hammers?

 Fredagsbonus – Behöver Hockeyallsvenskan Halmstad Hammers?

 

På grund av fjällsemester blir det inget ordinarie ”FredagsTrashtalk” idag, men helgen hägrar och vi bjuder ändå på en liten bonus för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”Fredagsbonus – Behöver Hockeyallsvenskan Halmstad Hammers?” ute.

Vi ger oss ändå på ett resonemang kring om Hockeyallsvenskan kanske behöver Halmstad Hammers och bjuder framförallt på en ”Hockeystadens Halleluja”-lista där vi riktar fokus mot division 2 och lagen som ligger bra till för att kämpa om uppflyttning under våren.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare