FredagsTrashtalk #9 – ”Jag fattar att det kan sticka i ögonen”

 FredagsTrashtalk #9 – ”Jag fattar att det kan sticka i ögonen”

 

Helgen hägrar och det är dags för ett nytt ”FredagsTrashtalk” för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”FredagsTrashtalk #9 – ”Jag fattar att det kan sticka i ögonen” ute.

I dagens avsnitt funderar vi över det faktum att i stort sett alla förhandsfavoriter i Allettorna hackar. Vad är anledningarna till att de har så svårt att leva upp till sin potential och hur kommer det utvecklas framåt?

HC Dalens sportchef Oscar Josefsson gästar och berättar hur klubben har resonerat när de valt att släppa två av sina bästa spelare trots att laget gör succé i Allettan och vad man tjänar ekonomiskt på att göra en sådan grej.

Senast Alvesta mötte Troja-Ljungby fick forwarden Otto Henell bara vara med i några minuter innan han fick matchstraff. När lagen nu ska mötas igen gästar han podden och snackar om hemligheten med Alvestas framfart, sitt eget poängstim och vad Troja har att vänta sig i Virdavallensishall.

Dessutom ett ”Hockeystadens Halleluja” där Henrik Skoglund riktar det positiva lyset mot HC Dalen och hyllar en expertkommentator.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare