#300 Partykris och deadlinesnackisar

 #300 Partykris och deadlinesnackisar

 

Transferfönstret har stängt och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund följer upp händelserna med ett mustigt avsnitt.

Vi snackar om Lindens tränarsparkning, partyskandalen och den totala krisen i Kiruna, deadlinesnackisar, signalerna från storvärvande Borås, att HC Dalen släppte sina bästa spelare, hierarkin i Hockeyettan, att värva offensivt när det är defensiven som brister, målvakterna som dubbelregistrerats, klartecken för en ny arena, deadlinens vinnare, Brödernas trejd, beviset på den tunna backmarknaden, Karlskronas tystnad, veteranen som kan spela bort sitt eget lag och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi tittar närmare på Allettorna där så gott som alla uttalade favoriter hackar och analyserar vad det beror på och hur det påverkar säsongen. Gästar gör HC Dalens sportchef Oscar Josefsson som förklarar hur klubben resonerat när de släppt sina bästa spelare och stekheta forwarden Otto Henell i stekheta Alvesta som blickar framåt mot ett toppmöte med Troja-Ljungby. Dessutom en ny ”Hockeystadens halleluja”-lista.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare