Svenske forwarden följer finländarna till Hockeyettan

 Svenske forwarden följer finländarna till Hockeyettan

 

Det har pågått en rejäl utförsäljning från det ungerska laget Dunaújvárosi Acélbikák och flera finländska spelare har redan landat i Hockeyettan. Nu följs de dessutom av en svensk forward med erfarenhet från ligan.

Borås ligger verkligen inte på latsidan inför deadline utan biffar efter de finska värvningarna även upp sitt lag även med forwarden Oliver Ödman Hadzinikolic.

”Näste man på tur att förstärka truppen är Oliver Ödman Hadzinikolic. Som likt de tre ovannämnda herrarna, kommer alltså även Oliver från Dunaújvárosi Acélbikák, som han representerat under två säsonger. Tidigare har Oliver meriter från såväl Hockeyettan som Hockeyallsvenskan och blir ett bra tillskott till säsongens upplaga”, skriver Borås på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare